Luft til vand varmepumpe

Hvad er luft til en vand varmepumpe?

En luft vand varmepumpe er en varmekilde, som hjælper en med at få billigere opvarmning i ens hjem, Det er mere morderne og populær varmekilder, som mange danskere vælger at benytte sig af i ens bolig, da den kan varme husets vand og skabe et varmere og mere tilpas indeklima i hjemmet.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Hvordan fungerer luft til en vand varmepumpe?

    En luft til varmepumpe består, ligesom en luft til luft varmepumpe af to dele. Der er den udvendige del, og den placeres på ens bolig ydervæg, og suger alt luften med en ventilator. Derefter opvarmes luften i en varmeveksler, som ledes indendørs og videre til ens radiatorer eller ens gulvvarmesystem.

    Primært kan luft til vand varmepumpe levere 3,5-5 gange så meget varme energi, som den anvender i el-energi. Det er ikke så effektiv som en jordvarmepumpe, men en vand varmepumpe er stadig billigere i installation og den er hellere ikke afhængig af størrelsen på ens grund. Af den årsag er der en rigtig god løsning at gøre brug af vand varmepumpe, da det er en energibesparende løsning og vil kunne dække mange boligers behov.

    Hvad er prisen på luft til vand varmepumpe?

    Prisen på luft til vand varmepumpe afhænger af flere forskellige faktorer. Det drejer sig om den enkelte boligsituation, som kan være hvor mange kvadratmeter der skal opbevares, eller hvor mange som bor i boligen, samt hvordan det står til med forbruget i hjemmet.

    Man kigger på alle disse faktorer og derfra finder en god pris til dit projekt. Hvis du vil høre mere, kan du klik her og læs mere.