effektiv og grundig maler tæt på dig

Skal du bruge en professionel pålidelig maler med kunden i fokus?

Hos os vil vi kun have de bedste malere. Derfor har vi skabt et netværk af malere i hele Danmark.

Vi har altid en lokal maler mester tæt på dig. Vi har store krav til malerarbejdet. Arbejdet skal gøres effektivt og grundigt. Vores malere er fundet ud fra kunders anmeldelser, erfaring samt med øje for moderne malerarbejde.

Som kunde kan du altid forvente det bedste resultat og den bedste holdbarhed hos os. Derfor tilbyder vi også tilfredshedsgaranti, og samarbejder med malere, der gør det samme

 

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  vi tilbyder malerarbejde inden for...

  Vores samarbejdspartnere tilbyder både inde- og udendørs maleropgaver. Om det er en trappe, hegn, carport, lejlighed, hus, terrassen eller noget helt andet, står vores malere klar med topkvalitets malerudstyr og maling. Et nyt lag maling kan give et helt nyt look, og nyt liv til det der skal males. Ved at give den rette malerbehandling beskytter du de indendørs flader mod skidt og fugt. Samt beskytter du de udendørs flader mod vejret. 

  Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig

  få en professionel maler til at hjælpe dig

  Det kan nemt gå galt, hvis at du selv kaster dig ud i malerarbejdet. Mange har den forståelse af, at malingen bare skal have en tur med rulleren på den ønskede overflade. Her ved vi heldigvis, at det er ikke sådan man får et godt resultat. For at få en jævn overflade, undgå løbere, undgå at komme ufrivilligt til at at male loftet, og for at få en jævn overflade, mv., er den bedste løsning, at kontakte en maler mester.

  Når vi sammen er kommet til enighed om opgaven, fundet en pris og underskrevet kontrakten, går arbejdet igang. Vi laver grundigt forarbejde, og sørger for alt både før, under, og efter.
  Fladerne rengøres og der gives grundrens inden der males. Er der behov for spartling, slibning af træflader eller andet gør vi også dette. Herefter males med grundmaling, maling og derefter efterbehandling hvis ønsket – og vi rydder selvfølgelig op efter os selv.

  Hos os går vi op i kvalitet og tilfredse kunder. Malingen og materialerne der anvendes, er altid er den højeste kvalitet på markedet. Vi og vores malere går ikke på kompromis med kvaliteten. Arbejdet skal være holdbart, men ikke mindst et perfekt udført malerarbejde. Vores samarbejdspartnere forlader derfor ikke stedet, før at kunden er 100% tilfreds. Skulle det mod forventning ske, at kunden først opdager en fejl en af de efterfølgende dage, kommer der hurtigst muligt en maler ud, og retter op på dette.

  hvilket look går du efter?

  Giv nyt liv til din bolig! Sort maling kan syne dit rum mindre og hvid maling større. Grøn er en beroligende farve, og gul er en glad farve. Men hvad med blå, orange, beige osv. spørger du? Og skal det være spartel eller almindelig vægmaling? Eller noget helt tredje? Du kan også danne kontrast ved vi kun maler en enkelt væg. Mulighederne er mange. Det kan være svært at vælge. Vi står til rådighed, hvis at du har brug for råd og vejledning mod dit drømme resultat.

  Vi blander selv den ønskede farve på malingen, så at du får præcis den farve, som du ønsker. Kontakt os her og få en maler mester ud, som er klar til at hjælpe.

  Fordele ved at vælge en maler gennem Håndværk-Danmark

  Men hvad er fordelene ved at bruge en håndværks-platform til at finde din lokale maler? Der er mange!
  • Vi har håndplukket de bedste malere at samarbejde med i Danmark for dig.
  • Altid korrekt arbejde i høj kvalitet.
  • Du får altid en maler nær dig, som kender området. Du får en maler ud hurtigt og sparer samtidig kørselsgebyret.
  • Uanset hvilken af vores maler samarbejdspartnere du vælger, gives der altid rådgivning før malerarbejdet startes.
  • 100% Tilfredshedsgaranti
  • God kommunikation – hele vejen igennem.
  • Vi har malere til alle slags malerarbejde
  • Vores gratis og uforpligtende tilbud er det der gælder. Hos os er der ingen uforudsete udgifter.
  • Skal du have lavet et projekt, som kræver forskellige håndværkere end kun malere, har vi et stort netværk af professionelle håndværkere i hele Danmark. Slip for at skulle ud og finde dine håndværkere hos individuelle virksomheder, og få i stedet en pakkeløsning gennem Håndværk-Danmark. Nemmere bliver det ikke.
  Kontakt os for kontakt til din lokale maler, og vær sikker på, at få et holdbart, flot og tilfredsstillende resultat!

  Efterbehandling af malerarbejde

  Vi anvender flydende voks til efterbehandling til forsegling og efterbehandling af kalkmaling mv. Efterbehandlingen gør overfladen mere resistent overfor skidt, og gør overfladen nemmere at aftørre.
  Voksen er gennemsigtig og giver en satinglas. Vil du have meget glans, påføres der flere lag. Efterbehandlingen er både egnet til vægge, døre, karme, møbler mv. Voksen anvendes ikke på flader, hvor at der ønskes et ensartet udtryk, da det ved påføring af voksen, kan være svært at opnå et ensartet udtryk.

  Både almindelig og kalkmaling er berøringsklar efter ca. 2 timer, og er klar til at overmales efter ca. 4 timer. Ønskes efterbehandling kommer vi efter 4 timer igen, hvor at denne påføres. Tørretiden på efterbehandling er op til 24 timer.

  pris på en maler

  Afstanden fra os til dig er kort. Vi har altid en tømrer mester nær dig. Derfor kræver vi i langt de fleste tilfælde ikke et kørselsgebyr.

  Hvad koster en maler? Der  arbejdes efter en fast pris. Prisen afhænger af hvad der skal males. Maler mesteren kommer altid først ud og beser hvad der skal males, hvor at der efterfølgende gives et uforpligtende tilbud. Efter at have beset projektet samt have haft en uforpligtende snak, vil du kontaktes inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud. Tilbuddet vil være gældende 3 måneder frem. Prisen er fast. Kommer der uforudsete udgifter, vil det derfor være på vores regning.

  Tøv ikke med at udfylde vores kontaktformular eller ring