din lokale autoriserede vvs'er

din lokale autoriserede vvs installatør

Find din vvs installatør gennem os! Alle vores fagmænd i branchen er autoriserede VVS installatør. Hos os vil vi kun have de bedste i branchen, og derfor har vi håndplukket de bedste VVS installatører i alle udkanter af Danmark. 

Vi sætter store krav til Håndværk Danmarks håndværkere. Derfor er vores samarbejdspartnere fundet gennem kunders anmeldelser, erfaring samt med øje for nye og moderne teknikker i branchen. Vores VVS’ere anvender kun produkter i høj kvalitet. Gennem vores samarbejdspartnere inden for VVS kan du forvente et grundigt og veludført stykke arbejde. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde professionelle VVS installatører til udførelse af et grundigt arbejde med flotte og holdbare resultater.

Derfor tilbydes også tilfredshedsgaranti, såfremt, at der mod al forventning skulle ske fejl og mangler.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  vi tilbyder vvs inden for...

  Vi samarbejder både med autoriserede fagmænd til almindelig VVS-service samt døgnvagt service. Vi har dygtige fagmænd der står klar til at hjælpe dig med store såvel som mindre opgaver, til private såvel som erhverv. Vi har et samarbejde med montører i branchen over hele landet, til både indendørs- og udendørs arbejde. Ydelser vores samarbejdspartnere b.la. tilbyder er: renovering, varmeinstallation, kloakservice, montering af vaskemaskine, gaskomfur mv., montering af sanitet, samt VVS døgnvagt og meget mere. 

  Døgnvagt service indebærer ydelser som reparation af vandskade, udbedring af armatur der løber, udbedring af stoppet afløb, manglende varme og meget mere.

  Har du brug for hjælp til andet end nævnte? Kontakt os! Vi har samarbejdspartnere til alt inden for VVS, og de har næsten med garanti haft en VVS’er med erfaring med noget, der minder om din opgave før.

  bestil en vvs installatør og vær sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt

  Du skal have lavet VVS-arbejde? Det kan virke fristende selv at begynde på gør-det-selv arbejdet. Men den mindste fejl kan medføre store komplikationer. Du kan b.la. risikere at arbejdet ikke er lukket tæt. Det kan medføre vandskader, som kun bliver værre, og potentielt kan medføre skade på dine ejendele. Ikke nok med potentielle komplikationer og skader, er der også flere regler og love på området, som du skal forholde dig til. 

  En tommelfingerregel er, at det du ikke kan klare med en børste eller svupper, kræves der en VVS’er til. Skal du derfor have ordnet VVS arbejde, er det derfor vigtigt at skaden laves hurtigst muligt, og vigtigt, at der akut bliver taget kontakt til en autoriseret VVS’er for at rette op på skaden for at undgå større skader. 

  Undgå gør-det-selv arbejdet, spar besværet, og overlad arbejdet til en professionel- før at du selv går igang. Hos os kan du føle dig 100% tryg. Vi samarbejder nemlig kun med de bedste håndværkere i Danmark. Du er altid sikret et godt og holdbart resultat. 

  Kontakt din lokale autoriserede VVS’er inden skaden er sket, og find sammen en løsning på dit problem.

  renovering af badeværelse til en fast pris

  Ikke to opgaver er ens. Om der skal laves et nyt badeværelse i en ny murermestervilla eller en gammel københavner-lejlighed skræddersyer dig og din lokale VVS’er sammen dit drømmebadeværelse. Der vil gennem hele projektet være en tæt dialog. For at undgå potentielle misforståelser, har dig og din VVS’er tæt kontakt. Det er vigtigt for os, at dit nye badeværelse lever helt op til dine forventninger og ønsker. Du kan med fordel kontakte din lokale autoriserede VVS’er, fortælle om dine idéer, og sammen kan i finde den bedste løsning, til netop dig og dine behov.

  En af vores udvalgte autoriserede VVS installatører nær dig vil tage hånd om opgaven. VVS’eren nær dig vil være din primære kontakt fra Håndværk Danmark hele vejen igennem arbejdsprocessen. Vores autoriserede VVS installatør beser arbejdet, og opmåler og undersøger de nuværende installationer. Du vil modtage rådgivning samt blive foreslået løsninger og foreslået materialer, som passer bedst til rummet. Sammen skræddersyes en plan for at realisere dit drømmebadeværelse, og så gives efterfølgende et uforpligtende tilbud på pakkeløsningen. 

  Når at I sammen er kommet til enighed, der er sat en pris, og kontrakten er underskrevet, går arbejdet i gang. Vi har et tæt samarbejde med vores andre håndværkere, som vil medvirke til at renovere badeværelset, og sørge for, at du får et holdbart resultat ført til perfektion.

  akut vvs problem? vores samarbejdspartnere er på døgnvagt!

  Er uheldet ude, og står du med et akut VVS problem? Er toilettet stoppet, er der sket en vandskade, eller noget helt tredje? Vores certificerede VVS installatører står klar til at rykke hurtigt ud hele døgnet alle årets dage. Ring for akut hjælp!

  Sker der en akut skade som ikke bliver lavet hurtigt, er der stor risiko for at skaden bliver værre og forårsager flere, og potentielt større skader. Det kan være en omkostningsfuld proces at lade skaden stå til. Det er derfor vigtigt at skaden udbedres hurtigst muligt. Derfor har vi altid en VVS’er på døgnvagt i nærheden af dig. Så kan en fagmand altid rykke ud og hjælpe dig hurtigst muligt.

  Vores autoriseret VVS installatør forlader ikke stedet, før at skaden er stoppet, og alt er i bedste orden – uanset dag og tidspunkt på dagen.

  pris på en vvs'er

  Afstanden fra vores professionelle fagmænd til dig er kort. Vi har altid en autoriseret VVS installatør nær dig. Derfor kræves der i langt de fleste tilfælde ikke kørselsgebyr. Priserne afhænger af opgaven. Der kommer altid først en fagmand ud og beser hvad der skal laves, hvor at der efterfølgende inden for 24 timer gives et uforpligtende tilbud. 

  Den endelige pris er selvfølgelig inkl. alt., også hvis der skulle være behov for andre håndværkere ind over projektet, er dette en del af beregningen. Den pris du får, er den du betaler. På denne måde undgår du omkostningsfulde uforudsete udgifter.

  Pris for VVS akut-service
  Har du brug for akut VVS hjælp arbejdes der efter timepris. Timeprisen beregnes ud fra den lokale håndværkers prisliste. Vi kan derfor ikke informere om en fast pris. Ved kontakt til akut-service kan der oplyses om timeprisen for din lokale håndværker. Der kan forekomme tillæg afhængigt af tidspunktet samt helligdage. Tøv ikke med at kontakte os på nedenstående tlf. nummer for kontakt til din lokale autoriserede VVS’er.