din lokale professionelle murer mester

Find din murer hos os

Find din murer hos os! Vi har murer i hele Danmark. Du kan finde vores murer i Aalborg, København, Odense… og resten af landet!

Hos os vil vi have de bedste murere. Vi har store krav til vores murere. Derfor er alle vores murer mester nøje udvalgt ud fra kunders anmeldelser samt erfaring. Vi har skabt et stort netværk af murer eksperter i alle kroge af Danmark. Vi har altid en lokal erfaren murer mester tæt på dig. For at undgå sjusk skynder vi os ikke. Arbejdet skal gøres grundigt og tager den tid det tager for at få det bedste resultat. Vi garanterer at du altid vil få det bedste resultat. Derfor tilbyder også vi en tilfredshedsgaranti.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  vi tilbyder murerarbejde inden for...

  Vores murer udfører alle slags mureropgaver. Om der skal repareres, bygges, vedligeholdes, opgaver store som små, står vi klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige murer til dig. Vores murer mestre tilbyder b.la. facaderenovering, tilbygninger, nyt badeværelse eller andet murerarbejde. Vores murer udfører alle typer af murerarbejde, og tilbyder skræddersyet kvalitetsbevidste løsninger. 

  Vi står klar til at hjælpe med at hjælpe dig mod dit drømme murerarbejde. Vores murer udfører altid et arbejde i topkvalitet, anvender moderne udstyr, og en service i top!

  kunden i fokus

  For at sammen finde rette løsning for dig, udarbejder din murer og dig en personlig skræddersyet plan. Hvad end dine idéer og drømme er, er vores murer her for dig. 

  Gennem processen vil der være meget kommunikation, for at begge parter er enige ned til den mindste detalje i projektet. Her vil du hele vejen igennem have den overordnede kontakt til den samme murermester.

  sæt dit personlige præg

  Vores samarbejdspartnere tilbyder alle et stort udvalg af mursten og fliser i forskellige farver og mønstre.

  De murer vi samarbejder med har ikke kun neutral farvede mursten og fliser, men tilbyder derimod det materiale samt farve- eller mønstervalg, der passer til lige dig og præcis dine ønsker.

  Du kan vælge den samme type flise gennem hele arbejdet, eller lave din egen unikke mix & match. Det kan være svært at vælge. Vi er her til at vejlede. Om du er mest til det neutrale eller det lidt mere unikke, finder vi sammen den løsning, som giver bedst løsning for netop dig.

  Sæt dit personlige præg! Lad os hjælpe med at finde din lokale murer mester, og skræddersy få lavet en skræddersyet plan af din opgave. Tøv ikke med at kontakte os.

  skal der bygges eller renoveres?

  Vi har murer der kan alt indenfor murerarbejde, men vi må indrømme, at vores murer ikke eksperter i alt andet håndværk. Vi har heldigvis et tæt samarbejde med vores andre håndværkere i Håndværk Danmark, som vil medvirke til at fuldføre renovationen eller byggeriet med os. Det er ikke det der skal komme i vejen! 

  Skal du have hjælp til et større projekt? Du er mere en velkommen til at kontakte os. Så finder vi sammen den løsning, der giver bedst mening for dig og dine ønsker.

  Boligrenovering kan være dyrt. Men det behøver det ikke at være

  Er du gør-det-selv typen? Vi kender det alle sammen. Det gør jeg da bare selv! Det var en billig og god beslutning… indtil at jeg indså at vinden nok trækker lidt for meget, det er lidt for koldt, og fliserne er da vidst ikke helt lige. 

  Samt er der også flere faktorer du skal være opmærksom på, ved at selv at udføre murerarbejde. Skal du for eksempel først have revet en mur ned, før at der skal bygges en ny, er der flere faktorer du skal være opmærksomme på. Der findes flere regler og lovgivning for, hvordan at arbejdet skal udføres. Her er det vigtigt, at du har 100% styr på lovgivningen, før at du selv kaster dig ud i projektet. Har du en ældre bolig og selv kaster dig ud i dit murerarbejde, kan du risikere at der er sundhedsfarlige giftstoffer ved selv at at rive en væg ned. Er der sundhedsfarlige stoffer, eksempelvis asbest eller PCB, findes der også særlige regler inden for området, som du skal være opmærksom på.

  For at undgå spildt tid, potentielle sundhedsfarlige stoffer, samt unødvendige ekstra udgifter, så giv os et opkald først! Alle vores murer har fuldstændig styr på lovgivningen. Med vores erfarne dygtige murer garanterer vi, at det færdige resultat står snorlige.

  Varmen er dyr - isoler og hold på den

  Hos Håndværk Danmark tilbyder vi b.la. hulmursisolering ved at bruge facaderenovering med udvendig efterisolering.

  Isoleringen giver en støjdæmpende effekt, f.eks. fra trafik på op til 35%. Denne type isolering giver også en række økonomiske og miljømæssige fordele. Ved manglende hulmursisolering går 30% af varmen tabt. Hulmursisoleringen holder på varmen, medfører en markant lavere varmeregning, samt skaber et bedre indeklima, og på denne måde mindsker fugt og træk. Boligen vil også stige i værdi grundet bedre værdimærkning. Med denne form for isolering vil det reducere dit CO2-forbrug.

  Altså, det er til gavn for både miljøet og pengepungen!

  Vores murer anvender iso-Arctic når der skal hulmursisoleres. Produktet anvendes da det kan lægges ind i hulmuren med et 22 mm hul i fugen, frem for at tage hele mursten ud. Dette medfører også at processen ikke efterlader synlige spor.

  Er din hulmur allerede isoleret og trænger til en genopfriskning anvender vores murer EPS med grafit for bedst muligt nå ud i alle kroge og kanter.

  murer mester til en fast pris

  Det er vigtigt for os, at murerarbejdet er i orden, uanset størrelse af opgaven.

  Er du interesseret i at få en murer ud, vil murermesteren altid bese det ønskede arbejde først. Her danner murermesteren sig et overblik og giver rådgivning ud fra dine ønsker og projektets størrelse. Sammen skræddersyr vi en plan for at realisere dine ønsker. Ikke to opgaver er ens. Kræver arbejdet at der kommer andre håndværkere end en murer indover er det ikke et problem. Vi er ikke kun et murerfirma – vi er et håndværkerfirma! Hos Håndværk Danmark har vi både tømrer, VVS’ere og malermestre. Kræver arbejdet flere håndværkere involveret vil det være inkluderet i den endelige pris.

  Efter at have beset arbejdet samt lagt en plan med dig, vender tilbage indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud.

  Fortæl os om dine idéer og drømme.

  Kontakt os på +45 11 22 33 44 eller udfyld vores kontaktformular her for en uforpligtende snak.